Proteiinipatukat (karppi)

Lämmitä maapähkinävoita hetki mikrossa.

Sekoita kuiva-aineet ensin keskenään ja sitten maapähkinävoin joukkoon.

Lisää vettä vain sen verran että massa pysyy kasassa, ja puristele massasta nyrkissä tiiviitä patukoita.

Säilytä jääkaapissa ilmatiiviissä astiassa.

Halutessasi voit lisätä patukoihin myös ruokalusikallisen pehmitettyä voita, se antaa patukoihin oman arominsa.

Käytä tällöin hieman enemmän proteiinijauhetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maapähkinävoi, Perdonna, sokeroimaton3593g23643kcal934.2g395.3g2120g71.9g
Canderel makeutusjauhe180g690kcal5.2g167.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 431g1595kcal79.8g47.4g93.6g131.1g
Kookoshiutale 629g4156kcal51.1g40.2g405.8g102.5g
Vesi, vesijohtovesi 1078g0kcal0g0g0g0g
Heraproteiini (Fast Hera80)3593g15415kcal2730.8g179.7g395.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g90997kcal7602.2g1659.8g6029.4g611g
Valittu annoskoko9504g45498kcal3801.1g829.9g3014.7g305.5g
Annoskoko puolitettuna4752g22749kcal1900.6g415g1507.4g152.8g
Arvot/100g100g479kcal40g8.7g31.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227892