Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1002g7266kcal11.9g4g814.4g0g
Sokeri 681g2765kcal0g680.5g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl104g135kcal13.6g0.3g8.6g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 1563g5362kcal159.2g1093.8g18.8g54.7g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g1883g942kcal18.8g226g18.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl801g2725kcal16g24g280.5g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g2003g1302kcal220.4g84.1g6g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 321g206kcal10.3g15.5g11.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore16g4kcal0g1.4g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl882g1146kcal115.5g2.6g73.2g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 128g486kcal7.2g107.5g1.8g2.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g80g321kcal0g79.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g45459kcal1150g4668.2g2466.6g114.6g
Valittu annoskoko9504g22729kcal575g2334.1g1233.3g57.3g
Annoskoko puolitettuna4752g11365kcal287.5g1167.1g616.7g28.7g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508