CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 1646g5397kcal173.8g999g36.2g162.9g
Kauralese 162g582kcal29.1g73.7g12.4g28.3g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.6g0g0.3g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 898g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 323g2858kcal0g0g323.2g0g
Arla Apetina Feta 3%1197g1317kcal215.5g23.9g35.9g0g
Paprika vihreä 599g127kcal5.6g15g1.8g11.4g
Paprika keltainen 898g271kcal8.4g45.8g1.8g18g
Tomaattimurska 1197g352kcal6.7g63.4g2.4g22.7g
Pinaatti 299g40kcal4.8g1.2g0.9g3.9g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Chili paprika punainen150g60kcal3g13.5g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Tomaatti 898g204kcal5g31g2.7g12.6g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 898g2062kcal202g0g134.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19007g27001kcal1330g2618.8g1105.6g529.4g
Valittu annoskoko9504g13500kcal665g1309.4g552.8g264.7g
Annoskoko puolitettuna4752g6750kcal332.5g654.7g276.4g132.4g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327