JVKurmee lihapata

Herefordia lihana
Savustettua paprikaa paprikajauheena
Villisian rasvaa pekonina
Alkoholiton olut koska alkoholi haihtuu, todellisuudessa Kukko pils
Mausteeksi pari katajanoksaa, nippu timjamin oksia, rosmariinin oksa ja muutama laakerinlehti.

Ainakin 4 tuntia uunissa reilu 100 astetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 396 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittoliha naudan lavasta4534g6801kcal906.9g0g362.7g4.5g
Vesi2102g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g667g187kcal4g39.7g1.3g16.7g
Sipuli (kuorittu)724g195kcal9.4g34.7g1.4g12.3g
Valkosipuli 144g156kcal11.4g23.5g0.9g3g
Pekoni rasvainen 99g373kcal11.9g0g36.7g0g
Olut, alkoholiton Nikolai991g149kcal2g28.7g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 30g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g3g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.2g0.1g0.8g
Paprikajauhe 12g39kcal1.8g2.2g1.6g4.5g
Herkkutatti, kuivattu (Pirkka), annos 25g27g78kcal7.8g9.5g1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g30g14kcal0.5g2.2g0.4g0.9g
Tomaattipyree, Pirkka78g64kcal2.7g14.8g0.8g0.8g
Hunaja 60g198kcal0.3g48.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19008g16526kcal1918g410g813.8g87g
Valittu annoskoko9504g8263kcal959g205g406.9g43.5g
Annoskoko puolitettuna4752g4131kcal479.5g102.5g203.5g21.8g
Arvot/100g100g87kcal10.1g2.2g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=405616