Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl11g101kcal0g0g11.3g0g
Merilohifile, norja750g1245kcal125.2g0.1g82.5g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g188g281kcal5.6g8.4g26.3g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1902g3255kcal261.6g17g240.2g0g
Valittu annoskoko951g1628kcal130.8g8.5g120.1g0g
Annoskoko puolitettuna476g814kcal65.4g4.3g60.1g0g
Arvot/100g100g171kcal13.8g0.9g12.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497