Lihakeitto

Hirvenliha on haudutettu uunissa 2h suolalla ja pippurilla maustettu.

yksi lihaliemikuutio keitinveteen

kun perunat ja muut aineet alkavat olemaan kypsiä lisätään valmiiksi paloiteltu hirvenliha

tarkistetaan maku ja maustetaan tarvittaessa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 423 grammaa

Tupu1983
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 56g43kcal1.1g8.7g0.1g0.6g
Peruna, vanha, kuorittu 79g60kcal1.5g12.2g0.2g0.8g
Keittojuurekset, apetit112g29kcal1g5.4g0.3g2.6g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi562g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 131g147kcal27.7g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1903g565kcal62.8g53.6g9g8.4g
Valittu annoskoko952g282kcal31.4g26.8g4.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna476g141kcal15.7g13.4g2.3g2.1g
Arvot/100g100g30kcal3.3g2.8g0.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93600