KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g75g411kcal7.5g17g32g0g
Voi, 1 tl, 5 g199g1455kcal2g2g159.5g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton50g160kcal11.5g5.2g10.4g0g
Makeutusjauhe, Pirkka100g373kcal1.2g91.7g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)498g628kcal54.8g1.5g44.9g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g30g179kcal7.2g2g16.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g6413kcal168.4g238.8g525.8g0g
Valittu annoskoko952g3206kcal84.2g119.4g262.9g0g
Annoskoko puolitettuna476g1603kcal42.1g59.7g131.5g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.5g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252156