Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)35g3.5kcal0.5g0g0.2g30.1g
Ruisjauho Pirkka283g864kcal27.5g172.7g5.7g42.5g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)153g491kcal21.2g88.9g4.9g19.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g47g66kcal6.6g6.6g1.6g22.6g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g7.1g28kcal0g7.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 413g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g13g47kcal5.8g5.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1904g2998kcal123.2g561g26.4g228.8g
Valittu annoskoko952g1499kcal61.6g280.5g13.2g114.4g
Annoskoko puolitettuna476g749kcal30.8g140.3g6.6g57.2g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040