Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 9g28kcal0g7g0g0g
Keräkaali, 100g469g113kcal5.6g15.9g0.9g9.9g
Paistijauheliha 10%375g638kcal75g0g37.5g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g18g16kcal0.5g0.6g1.2g0.1g
Paprika, punainen31g8kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.3g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1905g1856kcal164.6g54.8g104.6g22.4g
Valittu annoskoko953g928kcal82.3g27.4g52.3g11.2g
Annoskoko puolitettuna476g464kcal41.2g13.7g26.2g5.6g
Arvot/100g100g97kcal8.6g2.9g5.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330436