Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 6400g3521kcal102.4g843.5g10.9g54.4g
Sipuli (kuorittu)680g184kcal8.8g32.6g1.4g11.6g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g400g100kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka160g16kcal1.8g1.3g0.3g1.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1200g240kcal7.2g45.6g3.6g16.8g
Dijonsinappi, Maille, Original80g56kcal3.2g6.4g2.4g2.4g
Rypsiöljy 320g2830kcal0g0g320g0g
Viinietikka 240g50kcal0g1.2g0g0g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g14296kcal248.6g1931.4g677.8g177.8g
Valittu annoskoko9520g7148kcal124.3g965.7g338.9g88.9g
Annoskoko puolitettuna4760g3574kcal62.2g482.9g169.5g44.5g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.1g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848