Lohikiusaus

Viipaloi lohi paloiksi.

Voitele vuoka.

Laita osa juureksista ja kasviksista vuoan pohjalle ja niiden päälle osa lohisuikaleista.

Laita loput kasvis ja juuressuikaleet lohipalojen päälle.

Sekoita keskenään munat, mausteet, alpro soya sekä vesi.

Kaada seos vuokaan levittäen sitä koko alueelle tasaisesti.

Kallista vuokaa puolelta toiselle mausteiden jaj nesteiden sekoittumiseksi.

Paista aluksi 225 asteessa kiehumiseen saaakka ja pinnan ruskistumiseksi.

ja laske lämpö sitten 175 asteeseen.

Paista uunissa n. reilu tunti, että kasvikset pehmenevät.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g1453g2544kcal276.2g0g159.9g1.5g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g2795g1118kcal28g226.4g8.4g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1565g438kcal17.2g75.1g6.3g47g
Kananmuna, omega, kuoreton 632g876kcal79g1.9g61.9g0g
Alpro soya light kevyt ruoka, soijakerma 5% (Alpro soya), annos 251g1398g908kcal28g46.1g64.3g4.2g
Vesi, vesijohtovesi 1398g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g252g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g28g48kcal2.2g8.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19040g11863kcal861.2g716.8g602g105.4g
Valittu annoskoko9520g5932kcal430.6g358.4g301g52.7g
Annoskoko puolitettuna4760g2966kcal215.3g179.2g150.5g26.4g
Arvot/100g100g62kcal4.5g3.8g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393603