Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 660g200kcal8.2g31.7g1.3g11.2g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Chili, vihreä, tuore 120g54kcal2.4g9.5g0.2g1.8g
Tomaattimurska 2998g881kcal16.8g158.9g6g57g
Vesi, vesijohtovesi 4197g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 1439g4584kcal350.9g657.7g27.3g128.1g
Viinietikka 90g19kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19056g11528kcal760.4g1724.2g69.8g397.2g
Valittu annoskoko9528g5764kcal380.2g862.1g34.9g198.6g
Annoskoko puolitettuna4764g2882kcal190.1g431.1g17.5g99.3g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954