Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 6411g3527kcal102.6g844.9g10.9g54.5g
Sipuli (kuorittu)681g184kcal8.9g32.7g1.4g11.6g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g401g100kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka160g16kcal1.8g1.3g0.3g1.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1202g240kcal7.2g45.7g3.6g16.8g
Dijonsinappi, Maille, Original80g56kcal3.2g6.4g2.4g2.4g
Rypsiöljy 321g2835kcal0g0g320.5g0g
Viinietikka 240g50kcal0g1.2g0g0g
Sokeri 32g130kcal0g32g0g0g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19072g14320kcal249.2g1934.6g678.8g178g
Valittu annoskoko9536g7160kcal124.6g967.3g339.4g89g
Annoskoko puolitettuna4768g3580kcal62.3g483.7g169.7g44.5g
Arvot/100g100g75kcal1.3g10.1g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848