Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 3997g910kcal22.4g137.9g12g56g
Sipuli (kuorittu)879g237kcal11.4g42.2g1.8g14.9g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g240g2158kcal0g0g239.8g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g24g41kcal1.9g7.7g0.2g0g
Salaatti, jäävuori tuore1199g120kcal13.2g9.6g2.4g12g
Vesi, vesijohtovesi 3197g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19072g6933kcal97.8g394.8g512.4g165.8g
Valittu annoskoko9536g3466kcal48.9g197.4g256.2g82.9g
Annoskoko puolitettuna4768g1733kcal24.5g98.7g128.1g41.5g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839