Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)4320g5832kcal864g4.3g259.2g0g
Sipuli (kuorittu)960g259kcal12.5g46.1g1.9g16.3g
Valkosipuli 640g693kcal50.6g104.3g3.8g13.4g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3200g2720kcal44.8g140.8g224g0g
Suola, annos 3g96g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 80g224kcal8.7g30.6g2.6g21.2g
Rypsiöljy 240g2122kcal0g0g240g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19072g23701kcal1961.2g652.2g1463g101.8g
Valittu annoskoko9536g11851kcal980.6g326.1g731.5g50.9g
Annoskoko puolitettuna4768g5925kcal490.3g163.1g365.8g25.5g
Arvot/100g100g124kcal10.3g3.4g7.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883