Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g832g2662kcal83.2g540.8g16.6g87.4g
Vehnäjauho puolikarkea 832g2855kcal84.8g582.4g10g29.1g
Vesi2176g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g4224g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g64g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1408g1953kcal176g4.2g138g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19072g14939kcal688g2254.8g329.2g233g
Valittu annoskoko9536g7470kcal344g1127.4g164.6g116.5g
Annoskoko puolitettuna4768g3735kcal172g563.7g82.3g58.3g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274