Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1596g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 216g1905kcal0g0g215.5g0g
Oivariini, 60 (100g)223g1229kcal2.2g2.2g134.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl3192g10853kcal63.8g95.8g1117.2g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g3192g766kcal57.5g95.8g16g60.6g
Sipuli (kuorittu)1117g302kcal14.5g53.6g2.2g19g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19072g30109kcal276g494.8g2970g159.2g
Valittu annoskoko9536g15055kcal138g247.4g1485g79.6g
Annoskoko puolitettuna4768g7527kcal69g123.7g742.5g39.8g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957