Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen561g1583kcal61.2g272.7g38.2g17.4g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g191g763kcal10.5g8.4g76.3g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g202g782kcal30.3g6.1g70.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g6255kcal204g574.4g370.4g34.8g
Valittu annoskoko954g3128kcal102g287.2g185.2g17.4g
Annoskoko puolitettuna477g1564kcal51g143.6g92.6g8.7g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890