Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g300g494kcal59.9g0g30g0g
Herkkusieni 165g26kcal3.5g0.5g0.5g2.5g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g374g131kcal6g25.8g0.4g5.2g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g42g38kcal1.3g1.5g2.9g0.3g
Voi, 1 tl, 5 g7.5g55kcal0.1g0.1g6g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Soijakastike 14g8.1kcal0.7g1.3g0g0g
Ketsuppi, Heinz30g31kcal0.3g7.2g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 15g51kcal1.5g10.5g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1908g1801kcal146.6g93.8g95g17.8g
Valittu annoskoko954g900kcal73.3g46.9g47.5g8.9g
Annoskoko puolitettuna477g450kcal36.7g23.5g23.8g4.5g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726