Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 1140g9785kcal13.9g0g1100.1g0g
Vesi6400g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g760g2637kcal45.6g570g10.6g18.2g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1200g4080kcal24g36g420g0g
Maustepippuri, annos 1g8g0.2kcal0g0g0.1g0g
Mustapippuri 32g90kcal3.5g12.3g1.1g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19080g33184kcal174g1236.6g3063.8g53.4g
Valittu annoskoko9540g16592kcal87g618.3g1531.9g26.7g
Annoskoko puolitettuna4770g8296kcal43.5g309.2g766g13.4g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522