Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 4000g911kcal22.4g138g12g56g
Sipuli (kuorittu)880g238kcal11.4g42.2g1.8g15g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g240g2160kcal0g0g240g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g24g41kcal1.9g7.7g0.2g0g
Salaatti, jäävuori tuore1200g120kcal13.2g9.6g2.4g12g
Vesi, vesijohtovesi 3200g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19088g6938kcal97.8g395g512.8g166g
Valittu annoskoko9544g3469kcal48.9g197.5g256.4g83g
Annoskoko puolitettuna4772g1735kcal24.5g98.8g128.2g41.5g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839