Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g342g1060kcal41g194.8g13.7g8.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g39g41kcal3.1g6.4g0.2g0.8g
Keiju rypsiöljy (Raisio)28g252kcal0g0g28g0g
Kanasuikaleet kariniemi1401g1555kcal322.2g0g28g0g
Vesi, vesijohtovesi 7284g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g62g173kcal12.3g3.1g12.3g0.6g
Tomaattipyree, Pirkka392g322kcal13.3g74.5g3.9g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19096g6803kcal783.8g557.6g172.2g27.6g
Valittu annoskoko9548g3402kcal391.9g278.8g86.1g13.8g
Annoskoko puolitettuna4774g1701kcal196g139.4g43.1g6.9g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207