Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa625g106kcal2.5g15.6g3.8g4.4g
Pekoni (Dulano)75g192kcal13.5g2.4g14.2g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5g5.2kcal0.4g0.8g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)125g158kcal13.8g0.4g11.3g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g63g244kcal18.1g0.9g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1910g1443kcal98.2g46.2g96.2g11.2g
Valittu annoskoko955g722kcal49.1g23.1g48.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna478g361kcal24.6g11.6g24.1g2.8g
Arvot/100g100g76kcal5.1g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882