TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)208g576kcal22.9g106.1g6g5.8g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)333g928kcal59.9g0g76.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g13g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Porkkana 45g15kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Luumutomaatti pirkka, 83g57g12kcal0.3g2.2g0.2g3.4g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%91g209kcal26.3g2.3g10.9g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%166g200kcal4.8g7.5g16.6g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g13g112kcal0g0g12.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1910g4120kcal229.8g244.2g246g21.6g
Valittu annoskoko955g2060kcal114.9g122.1g123g10.8g
Annoskoko puolitettuna478g1030kcal57.5g61.1g61.5g5.4g
Arvot/100g100g216kcal12g12.8g12.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945