Pekonilasagne

- paloittele pekonisiivut pieniksi ja paista pannulla valkosipulimurskan kanssa
- kuutioi ja kuullota sipuli
- valmista valkokastike voista, vehnäjauhoista, maidosta, valkohomejuustosta ja mausteista (1 tl muskottipähkinää!)
- sekoita pekoni ja sipuli kastikkeeseen
- kokoa lasagen isoon uunivuokaa - vuorotellen kastiketta ja lasagnelevyjä
- paista 15 min 200 asteessa, sitten 30 min 175 asteessa

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Bluesam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan Pekoni filee, HK1360g2176kcal285.6g4.1g1224g0g
Sipuli 1600g484kcal20g76.8g3.2g27.2g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g80g78kcal4.8g13.6g0.3g0g
Lasagnelevyjä (Eldorado), annos 250g2000g6960kcal250g1438g24g0g
Voi, 1 tl, 5 g200g1460kcal2g2g160g0g
Vehnäjauho puolikarkea 260g892kcal26.5g182g3.1g9.1g
Valkohomejuusto vähälaktoosinen (Rainbow), annos 150g1200g5400kcal168g6g528g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2800g924kcal92.4g137.2g0g0g
Basilika, kuivattu 6g15kcal0.9g1.2g0.2g2.4g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19100g36912kcal1705.6g3740.2g3887.2g90.2g
Valittu annoskoko9550g18456kcal852.8g1870.1g1943.6g45.1g
Annoskoko puolitettuna4775g9228kcal426.4g935.1g971.8g22.6g
Arvot/100g100g193kcal8.9g19.6g20.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268146