Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 216g1910kcal0g0g216g0g
Oivariini, 60 (100g)224g1232kcal2.2g2.2g134.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl3200g10880kcal64g96g1120g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g3200g768kcal57.6g96g16g60.8g
Sipuli (kuorittu)1120g302kcal14.6g53.8g2.2g19g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19120g30185kcal276.8g496g2977.2g159.6g
Valittu annoskoko9560g15093kcal138.4g248g1488.6g79.8g
Annoskoko puolitettuna4780g7546kcal69.2g124g744.3g39.9g
Arvot/100g100g158kcal1.4g2.6g15.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957