Bologneese

Kuullota sipulit ja valkosipulit öljyssä.

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon 3 prk säilöttyjä tomaatteja, basilikaa ja oregaanoa.

Lisää liemikuutio ja tarvittaessa suolaa.

Anna kiehua n 20 min. TArjoa tysjyväpastan tai vaikkapa porkkanaraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Manna086
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3197g5307kcal607.4g0g319.7g0g
Sipuli (kuorittu)776g210kcal10.1g37.3g1.6g13.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu46g48kcal3.6g7.4g0.3g1g
Tomaattimurska, 1 prk5481g1469kcal32.9g290.5g11g76.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl69g617kcal0g0g68.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19136g15299kcal1308g670.4g802.2g181.8g
Valittu annoskoko9568g7649kcal654g335.2g401.1g90.9g
Annoskoko puolitettuna4784g3825kcal327g167.6g200.6g45.5g
Arvot/100g100g80kcal6.8g3.5g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=294803