Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos80g576kcal0.4g0.4g64g0g
Paprikajauhe 20g64kcal3g3.7g2.6g7.5g
Lihaliemikuutio Maggi88g246kcal7.9g6.2g20.2g0.1g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g800g1200kcal216g12g29.6g0.8g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g1200g264kcal12g54g0g24g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g720g180kcal7.2g35.3g1.4g18g
Valkosipuli, tuore, silputtu60g62kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Peruna, vanha, kuorittu 2000g1523kcal37.6g310g4g20g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19136g8555kcal593.2g920.4g246.8g163.8g
Valittu annoskoko9568g4278kcal296.6g460.2g123.4g81.9g
Annoskoko puolitettuna4784g2139kcal148.3g230.1g61.7g41g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271