Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g375g86kcal1.5g19.9g0g2.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g169g34kcal1g6.4g0.5g2.4g
Kurkku, tuore150g15kcal0.9g2.5g0.1g1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki150g120kcal19.5g3g3g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g24g60kcal3.8g0.4g4.8g0g
Salaatti, jäävuori tuore75g7.5kcal0.8g0.6g0.1g0.7g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1914g654kcal55.4g67g17g13.2g
Valittu annoskoko957g327kcal27.7g33.5g8.5g6.6g
Annoskoko puolitettuna479g164kcal13.9g16.8g4.3g3.3g
Arvot/100g100g34kcal2.9g3.5g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511