Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Kaali, valkokaali500g105kcal6g17g1g10.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g94g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Ohrasuurimo 25g81kcal2.1g15.8g0.5g1.9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1915g1734kcal114.4g83.6g103.6g31.6g
Valittu annoskoko958g867kcal57.2g41.8g51.8g15.8g
Annoskoko puolitettuna479g434kcal28.6g20.9g25.9g7.9g
Arvot/100g100g91kcal6g4.4g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423