TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)730g1971kcal54.8g357.8g36.5g73g
Korppujauho 351g1286kcal36.8g262.9g3.6g18.6g
Vesi2106g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 772g1102kcal96.5g2.3g79.2g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g5616g7301kcal1179.4g0g393.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19152g23320kcal2735g1246g1024.8g183.2g
Valittu annoskoko9576g11660kcal1367.5g623g512.4g91.6g
Annoskoko puolitettuna4788g5830kcal683.8g311.5g256.2g45.8g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808