Gulassi

Freesaa oivariinissa (tai öljyssä) sipuli, valkosipuli ja paprikajauhe.

Lisää vesi ja lihaliemikuutiot.

Kiehauta ja lisää suikaloidut perunat, paprikasekoitus ja juuressuikale.

Kiehauta uudelleen ja lisää suikaloitu kypsä naudanpaisti.

Keitä hiljalleen noin 30 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa ja persiljaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 399 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4003g0kcal0g0g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos80g577kcal0.4g0.4g64.1g0g
Paprikajauhe 20g64kcal3g3.7g2.6g7.5g
Lihaliemikuutio Maggi88g247kcal7.9g6.2g20.3g0.1g
Pippuriset naudanpaistiviipaleet (Saarioinen), annos 100g801g1201kcal216.2g12g29.6g0.8g
Paprikasekoitus Pirkka 300 g1201g264kcal12g54g0g24g
Juuressuikale (Pirkka), annos 280g721g180kcal7.2g35.3g1.4g18g
Valkosipuli, tuore, silputtu60g63kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Sipuli (kuorittu)601g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Peruna, vanha, kuorittu 2002g1524kcal37.6g310.3g4g20g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19152g8563kcal593.6g921g247.2g163.8g
Valittu annoskoko9576g4281kcal296.8g460.5g123.6g81.9g
Annoskoko puolitettuna4788g2141kcal148.4g230.3g61.8g41g
Arvot/100g100g45kcal3.1g4.8g1.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=80271