Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)2400g4320kcal456g2.4g264g0g
Purjosipuli 2160g494kcal39.1g51.8g4.3g45.4g
Sitruunamehu, laimentamaton320g67kcal1g5.1g0g0.3g
Valkosipuli 192g208kcal15.2g31.3g1.2g4g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g4000g2400kcal40g180g160g24g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g32g54kcal2.6g10.2g0.2g0g
Oliiviöljy 432g3820kcal0g0g432g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19168g22728kcal1107.8g561.6g1723.4g147.4g
Valittu annoskoko9584g11364kcal553.9g280.8g861.7g73.7g
Annoskoko puolitettuna4792g5682kcal277g140.4g430.9g36.9g
Arvot/100g100g119kcal5.8g2.9g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191