Kukkis-parsakaalikeitto munalla

Keitä kaalit kypsiksi ja soseuta.

Lisää kerma ja mausta.

Syö keitetyn munan kanssa kuten pinaattikeitto.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1120g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Voi 96g696kcal1.1g0.4g78g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 1600g5681kcal30.1g42.4g608g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 2096g728kcal96g40.5g6.3g52g
Kukkakaali 2912g701kcal52.7g64.1g8.7g67g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19168g20633kcal799.8g305.4g1762.8g238g
Valittu annoskoko9584g10317kcal399.9g152.7g881.4g119g
Annoskoko puolitettuna4792g5158kcal200g76.4g440.7g59.5g
Arvot/100g100g108kcal4.2g1.6g9.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148149