Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl327g392kcal62g2.9g14g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g239g110kcal1.4g26.3g0g0g
Hunaja 15g48kcal0.1g11.8g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g146g87kcal1.5g6.6g5.8g0.9g
Sipuli (kuorittu)82g22kcal1.1g3.9g0.2g1.4g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g29g12kcal0.3g2.6g0g0g
Vesi117g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1918g1445kcal132.8g108.2g51.6g4.6g
Valittu annoskoko959g723kcal66.4g54.1g25.8g2.3g
Annoskoko puolitettuna480g361kcal33.2g27.1g12.9g1.2g
Arvot/100g100g75kcal6.9g5.6g2.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146902