Karpin Kaalilaatikko

Suikaloi kaali.

Silppua sipuli ja valkosipuli.

Kuullota vihanneksia öljyssä.

Lisää 1 litra kasvislientä ja keitä kypsäksi.

Ruskista jauheliha ja mausta suolalla, mustapippurilla, maustepippurilla, paprikalla ja meiramilla.

Valuta kaalin keitinneste pois ja jäähdytä ainekset.

Sekoita ainekset keskenään ja lisää kananmunat.

Rasvaa vuoka voilla ja paista 1 tunti, 175 C.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali, keitetty/paistettu 583g487kcal7.4g24.9g37.1g12.9g
Jauheliha, sika-nauta 233g516kcal40.8g0g39.6g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g5.8g6.1kcal0.5g0.9g0g0.1g
Kananmuna 50g(kpl)58g73kcal6.4g0.2g5.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.7g79kcal0g0g8.7g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.8g43kcal0.1g0.1g4.7g0g
Kasvisliemikuutio 6.4g20kcal0.6g0.9g1.5g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1918g2477kcal113.2g59.6g193.8g28.2g
Valittu annoskoko959g1239kcal56.6g29.8g96.9g14.1g
Annoskoko puolitettuna480g619kcal28.3g14.9g48.5g7.1g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.1g10.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246064