Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Basilika, tuore800g320kcal24.8g40g6.4g31.2g
Soijakastike 288g174kcal14.9g27.4g0.2g0g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g1600g5168kcal800g480g8g88g
Rypsiöljy 360g3184kcal0g0g360g0g
Tomaattimurska 4000g1176kcal22.4g212g8g76g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki800g1200kcal8g48g104g5.6g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19184g23084kcal1762g1733.4g978.4g454g
Valittu annoskoko9592g11542kcal881g866.7g489.2g227g
Annoskoko puolitettuna4796g5771kcal440.5g433.4g244.6g113.5g
Arvot/100g100g120kcal9.2g9g5.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466