Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Lohipakaste PIRKKA50g90kcal10g0g5.5g0g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 3.5g25kcal0g0g2.8g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 13g4.2kcal0.4g0.6g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl13g11kcal0.2g0.5g0.9g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g297kcal22.6g9g18.4g1.2g
Valittu annoskoko96g149kcal11.3g4.5g9.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna48g74kcal5.7g2.3g4.6g0.3g
Arvot/100g100g155kcal11.8g4.7g9.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124