Kikhernemureke

Valmitusohje löytyy netistä.

Siirry sivulle!

Tässä aineet eriteltynä mahdollisimman paljon Finelin listoilta.

Anista ei ollut, palstrernakan lisäksi laitoin myös bataattiraastetta, munia vähensin kolmeen, ja auringonkukan siementkin korvasin kurpitsan siemenillä :) mutta suunnilleen tolleen se menee.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Llliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 30g40kcal2.5g5.3g0.6g1.5g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Rypsiöljy 0.7g6kcal0g0g0.7g0g
Kaurahiutale 5g19kcal0.7g2.9g0.4g0.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5g17kcal0.1g0.2g1.8g0g
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Kananmuna kuoreton 8.3g12kcal1g0g0.8g0g
Palsternakka 7.5g4.8kcal0g0.9g0g0.3g
Bataatti, kuorittu 7.5g6.1kcal0.1g1.3g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Auringonkukansiemen 10g59kcal2.3g1.3g5g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g411kcal13.6g24.6g27.6g6.4g
Valittu annoskoko96g205kcal6.8g12.3g13.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna48g103kcal3.4g6.2g6.9g1.6g
Arvot/100g100g214kcal7.1g12.8g14.4g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206975