Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Kesäkurpitsa29g5kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Aurajuusto14g48kcal2.8g0g4.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g171kcal6.4g5.2g14g1.8g
Valittu annoskoko96g86kcal3.2g2.6g7g0.9g
Annoskoko puolitettuna48g43kcal1.6g1.3g3.5g0.5g
Arvot/100g100g89kcal3.3g2.7g7.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569