Avokadohummus

Pirkan ohje:

Halkaise avokado ja poista siitä kivi (kiven ja kuorien kanssa punnitun avokadon paino noin 220g).

Koverra hedelmäliha kuoresta lusikalla.

Valuta kikherneet.

Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

Mittaa kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tasaiseksi.

Tarjoa lisukkeena tai esim ruisleivän päällä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Eater
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 30g59kcal0.8g0.2g5.8g2g
Kikherneitä suolaliemessä (Pirkka), annos 115g57g54kcal2.9g8.6g0.9g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Juustokumina jeera (), annos 6g0.2g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g295kcal7.6g18.4g20.6g4g
Valittu annoskoko96g148kcal3.8g9.2g10.3g2g
Annoskoko puolitettuna48g74kcal1.9g4.6g5.2g1g
Arvot/100g100g154kcal4g9.6g10.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325173