Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.9kcal0.2g1g0.2g0.3g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g24g39kcal4.7g0g2.4g0g
Voi 0.7g4.8kcal0g0g0.5g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)11g38kcal1.7g7g0.3g0.7g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g9g10kcal0.7g1.3g0.1g0.7g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g7.1g18kcal1.4g0g1.6g0g
Korppujauho 0.8g3kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g245kcal17.8g20.8g10.2g3.6g
Valittu annoskoko96g122kcal8.9g10.4g5.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna48g61kcal4.5g5.2g2.6g0.9g
Arvot/100g100g127kcal9.3g10.8g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485