Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali33g6.9kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Sipuli kuivattu 2.7g7.4kcal0.3g1g0g1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g109kcal10g5.8g4.6g4g
Valittu annoskoko96g54kcal5g2.9g2.3g2g
Annoskoko puolitettuna48g27kcal2.5g1.5g1.2g1g
Arvot/100g100g57kcal5.2g3g2.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987