Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g26g92kcal2.1g19.7g0.4g0.8g
Voi, 1 tl, 5 g4.4g32kcal0g0g3.5g0g
Kanaliemi laimennettu 66g6.5kcal0.2g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g261kcal4.6g40g8.8g1.6g
Valittu annoskoko96g130kcal2.3g20g4.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna48g65kcal1.2g10g2.2g0.4g
Arvot/100g100g135kcal2.4g20.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339080