Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty35g24kcal0.5g5.2g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g10g2.8kcal0.1g0.6g0g0.3g
Palsternakka 20g12kcal0.1g2.3g0.1g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.4kcal0.2g1.1g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g124kcal3.2g19.8g3g3.6g
Valittu annoskoko96g62kcal1.6g9.9g1.5g1.8g
Annoskoko puolitettuna48g31kcal0.8g5g0.8g0.9g
Arvot/100g100g65kcal1.7g10.3g1.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641