Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)29g35kcal0.9g1.2g2.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.6g4.6kcal0.4g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.12g43kcal1.6g8.4g0.3g0.5g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Tonnikala vedessä 22g23kcal4.9g0g0.3g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%6.2g17kcal1.8g0.2g1.1g0g
Katkarapu 7.3g5kcal1.1g0g0.1g0g
Oivariini, 750.4g2.5kcal0g0g0.3g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g7.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g283kcal23.4g20g12g1.2g
Valittu annoskoko96g142kcal11.7g10g6g0.6g
Annoskoko puolitettuna48g71kcal5.9g5g3g0.3g
Arvot/100g100g147kcal12.2g10.4g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842