Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen31g43kcal5.9g0g2.2g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)31g9kcal0.3g1.7g0.1g0g
Sipuli 6.2g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g25g25kcal0.5g3.5g0.9g0g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Basilika, tuore 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g187kcal13.6g11.2g9.6g0.2g
Valittu annoskoko97g94kcal6.8g5.6g4.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna48g47kcal3.4g2.8g2.4g0.1g
Arvot/100g100g97kcal7g5.8g5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210