Kirjolohi- katkarapukiusaus

Kuumenna uuni 175C.

Sulata jäiset juuressuikaleet esim.

mikrossa.

Paista lohisuikaleet tilkassa öljyä, mausta suolalla ja sitruunapippurilla (tai oman maun mukaan).

Laita katkarapuja / jättikatkaravun (Apetiti suolaliemessä) pyrstöjä n. puolipurkillista vuokaan, lisää lohet ja sekoita.

Mausta vielä valkopippurilla ja tillillä.

Lisää puolipurkkia kermaa ja laita uuniin n. 25min., jolloin juurekset ovat juuri ja juuri kypsiä.

Tai pidä uunissa pidempi aika jos haluat juurekset täysin kypsiksi.

Purista lopuksi hieman sitruunanmehua kiusauksen päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g56g16kcal0.6g2.7g0.2g1.7g
Kirjolohisuikale naturel (Apetit), annos 300g24g45kcal3.5g0g3.5g0g
Flora ruoka kevyt&paksu 4%, annos 250g10g5.9kcal0.1g0.4g0.4g0.1g
Jättikatkaravunpyrstöjä (Apetit), annos 80g6.3g4.7kcal1.1g0g0.1g0g
Auringonkukkaöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana193g156kcal10.6g6.2g10g3.6g
Valittu annoskoko97g78kcal5.3g3.1g5g1.8g
Annoskoko puolitettuna48g39kcal2.7g1.6g2.5g0.9g
Arvot/100g100g81kcal5.5g3.2g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172789