Mantelileipä ilman juustoa

Vatkaa kananmunat.

Lisää rahka.

Yhdistä kuivat aineet ja lisää muna-rahkan sekaan.

Tee pellille 5-6 pyöreää kakkaraa ja anna kohota sen aikaa kun uuni lämpeää.

Paista 225 uunissa kauniin ruskeiksi.

Paistuvat aika nopeesti.

Halkaise ja täytä mielesi mukaan.

Itse tykkään paahtaa näitä aamupalaksi leivänpaahtimessa.

Käyvät myös hyvin hampurilais-sämpylän korvikkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Rahka, maitorahka, maustamaton, rasvaa <0,5 %, vähälaktoosinen 19g11kcal1.8g0.6g0.1g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g3.8g0.4kcal0.1g0g0g3.2g
Leivinjauhe 3.8g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Manteli, jauhettu, n. 1dl23g136kcal5.4g1.5g12.2g1.6g
Vehnälese 3.4g7.7kcal0.5g0.5g0.2g1.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 3.2g22kcal0.9g0.2g1.9g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g484kcal28.2g8.6g37.2g13g
Valittu annoskoko97g242kcal14.1g4.3g18.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna48g121kcal7.1g2.2g9.3g3.3g
Arvot/100g100g250kcal14.6g4.4g19.2g6.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197855