Sämpylät (Hajdu)

Lämmin vesi, lisää kuivahiiva pussi, ruisleseet, suola, siirappi, sämpyläjauhot.

Alusta taikina ja lisää sulatettu voi.
Nostata taikinaa leivo sämpylöiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.6g2.1kcal0.3g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 3.3g10kcal0g2.4g0g0g
Ruislese 1.4g3.9kcal0.2g0.4g0.1g0.5g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g56g188kcal7.7g36g1.3g3.4g
Voi 2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Vesi32g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g447kcal16.4g78g7.2g7.8g
Valittu annoskoko97g223kcal8.2g39g3.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna48g112kcal4.1g19.5g1.8g2g
Arvot/100g100g231kcal8.5g40.3g3.7g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268991